Projektovanje, ugradnja i puštanje u rad najsavremenije tehnologije video nadzora „IP video nadzora“

IP video nadzor predstavlja savremeniju vrstu video nadzora od analognih CCTV. Komunikacija, odnosno prenos podataka vrši se putem UTP kabla. Brojne su prednosti nad analognim CCTV-om, ali glavna je kvalitet video materijala odnosno slika. Tu se napajanje kamera vrši preko mrežnog kabla, te se izbjegava mnoštvo nepotrebnih kablova. Razne prednosti prilikom snimanja i skladištenja video materijala kao i pregleda sadržaja na vašim mobilnim telefonima ili drugim prenosnim uređajima u najsavremenijoj kompresiji H.265 koja prikazuje skoro u realnom vremenu.

U implementaciji svih rješenja, kućnih ili poslovnih QWERTY se bazirao iskljućivo na vodeći svjetski brend „DAHUA“ što se do sada pokazalo stabilnim, a da bi to sve radilo kako treba, naš tim, koji se konstantno edukuje i usavršava iz segmenta video nadzora, koristi i kvalitetne ostale materijele koji omogućavaju dobar i ne smetan rad kamera (kablovi sa ispitanim kvalitetom, poe napajanja…), takodje podesi i iskonfiguriše svaku kameru da radi i prati ono sto treba.

POZOVITE NAS I UVJERITE SE U KVALITET

Projektovanje, ugradnja i puštanje u rad najsavremenije tehnologije alarma.

U ovom segmentu smo se odlučili za vodeću kompaniju kada su i pitanju alarmi „AJAX“

Ova vrsta alarma ima mnogo prednosti u odnosu na ostale, senzori su bežični i ne morate razvlačiti kablove i bušiti zidove kako biste ih postavili na neko odredjeno mjesto, brzo i lako konfigurisanje i puštanje u rad, može se koristi preko mobilnog telefona besplatnom aplikacijom (alarmirati, dealarmirati, pratiti ispravnost sistema i kvalitet baterije, ne morate više razmišljati da li ste zaboravili alarmirati vašu firmu ili dom, jednostavno pokrenete aplikaciju i provjerite).

Ako mislite da je skupo, razmislite koliko ćete potrošiti novca na kablirenje senzora (kablovi, kanalice) koliko ćete narušoti izgled vašeg preduzeća ili doma, koliko prašine i prljavstine ostaje iza vaših montera, koliko vremena će monteri potrošiti na montaži starih sistema i sve to naplatiti, dok se AJAX montira vrlo brzo, čisto i tiho, a dom ostaje u svom sjaju.

POZOVITE NAS I UVJERITE SE U KVALITET